Само във Флагман.бг: Мартин Пенчев помля бялото си БМВ след зрелищна катастрофа на бул.”Тодор Александров” в Бургас

Бялото БМВ(на снимката), управлявано от Мартин Пенчев е смазано до неузнаваемост


За Пенчев това е втори тежък пътен инцидент за половин година


Луксозно бургаско БМВ с леснозапомнящ номер е катастрофирало зрелищно днес на бул.”Тодор Александров”, научи Флагман.бг. 

Зад волана на автомобила е бил добре познатият в града Мартин Пенчев, доскорошен модератор на една от големите фейсбук групи в Бургас, прочул се в цяла България заради това, че тръгна да протестира с мощен джип с руска регистрация срещу високите цени на горивата. Пенчев живее в Поморие със семейството си и управлява успешен бизнес с отдаване на автомобили рент а кар.

По информация на Флагман.бг ПТП-о е станало малко след 12 часа, а другият участник е товарен автомобил Мерцедес.

Според показанията, които полицейски служители са снели на мястото на инцидента, Мерцедесът е отнел предимството на БМВ-то на Мартин Пенчев. Предстои обаче да се разгледат и видеозаписите, за да се установи фактическата обстановка.

Вижте кои са личностите на революцията в Бургас

От катастрофата няма пострадали, но луксозният автомобил, управляван от Пенчев е помлян. Колата буквално се е нанизала в мантинелата, разказаха очевидци.

 Припомняме, че преди няколко месеца Мартин Пенчев смаза друг луксозен автомобил – БМВ след като го заби в асфалтополагаща машина на изграждащия се към онзи момент четирилентов път между Ахелой и Поморие. От „Брилянт Слънчев бряг” тогава оцениха,че щетите са на стотици хиляди и се заканиха да съдят Мартин Пенчев.

Шофьорът на забитото в два валяка до Ахелой БМВ пред Флагман: Ако бях с 200 км/ч, нямаше да съм жив

Шефът на "Брилянт Слънчев бряг" ООД с есклузивни разкрития пред Флагман за мелето с БМВ, което се заби в два валяка

В категории: Пътна обстановка