През погледа на фотообектива на Флагман.бг: Ето как Бургас отбеляза празника си (СНИМКИ)

Кметът Димитър Николов раздава празничните броеве на Буртаски вестник и кулинарна книга със стари бургаски гозби в Никулденското градче


Празничната програма е изключително интересна, а освен в центъра тържества има и в комплексите - в ж.к.Меден рудник и ж.к.Изгрев


Бургас днес празнува по впечатляващ начин празника си - Никулден. Автобусите са безплатни, синята зона не работи, а учениците не са на училище. Всичко това съчетано със сравнително топлото време събра над 1000 души в центъра на Бургас. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Празничната програма е изключително интересна, а освен в центъра тържества има и в комплексите - в ж.к.Меден рудник и ж.к.Изгрев.

















На тържествената сесия, която се проведе тази сутрин бяха удостоени пет нови почетни граждани и заслужили бургазлии, които са проявили геройство или доказали своя професионализъм през изминаващата година. 

Празникът продължава, а довечера се очаква кулминацията на тържествата - няколко хиляди бургазлии ще са на площад Тройката за пускането на коледното осветление на града. 













В категории: Бургас