Жестока драма в жк "Лазур": Бургазлийка изпадна в депресия и провисна от козирката на тераса

67-годишната жена искала да се хвърли от третия етаж на кооперацията на ул. "Калофер" 18


Полицаите от Пето РУ организираха операция по спасяването й


67-годишна бургазлийка вдигна на крак полицията, след като направи опит за самоубийство. Жестоката драма се е разигра на ул. "Калофер" 18 в бургаския жк "Лазур".

Възрастната жена е изпаднала в депресия и е решила да сложи край на живота си. Качила се е на дъждобранната алуминиева козирка на терасата на третия етаж, откъдето искала да се хвърли.
Веднага на място са изпратени два полицейски патрула от Пето РУ-Бургас. Униформените организирали действия по спасяването на жената, но били затруднени от невъзможността на съпруга й да отключи масивната входна врата. Все пак ченгетата са решили да използват и план Б - предприели система за омекотяване, в случай, че не успеят да достигнат до жената навреме.

За щастие драмата е приключила с щастлив край. Полицаите успели да стигнат до бургазлийката и са я издърпали обратно на терасата, под чиито крака алуминиевата козирка поддала от тежестта й.

Тя споделила пред служителите на МВР, че дълбоко съжалява за постъпката си. Решила да посегне на живота си в депресионно настроение и в момент на слабост.


В категории: Крими