Свирепият Теньо, който раздроби черепа на любимата си в Айтос, може да лежи в затвора до края на дните си

Ивета почина в болницата след черепно-мозъчна травма


27-годишният мъж извършил зверството пред очите на собственото им дете


Помните ли къщата на ужасите в Айтос, в която след семеен скандал пред очите на собственото си дете Теньо Енчев смаза от бой приятелката си – 19-годишната Ивета Тинева.

Окръжната прокуратура в Бургас предаде на съд 27-годишния мъж. Обвинението е Теньо е убил любимата си по особено жесток и мъчителен начин – с юмруци и ритници в областта на главата. Ако бъде признат за виновен, за тежкото престъпление сверипият мъж може да получи наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор, или доживотен затвор без право на замяна. 

Теньо от Айтос, убил жена си, опитва да се измъкне. Обвинява Бърза помощ за смъртта на Ивета

Припомняме, че скандалът между айтозлията и приятелката му избухна на 16.06.2018 година. Младата жена бе открита в безсъзнание в жилище, разположено на ул. "Хаджи Димитър" в Айтос, с множество рани по главата и цялото тяло.

Ивета бе откарана и настанена за лечение в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с тежка черепно-мозъчна травма, довела да тежък мозъчен оток с вклиняване на ниско разположени мозъчни структури в големия тилен отвор, в следствие на което само няколко часа по-късно почина.

Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета

Делото започва в сряда, 30 януари. 

В категории: Темида , Айтос