Апелативният съд прати на топло Идрис за изхвърления плик с пико пред Операта

Последното наказание на Идрис Мурад е било изтърпяно на 01.02.2019 г. , а сега зад гърба си има още три висящи дела


39-дишният мъж искал да отърве от дрогата

Криминалнопроявеният бургазлия Идрис Мурад за пореден път ще бъде пратен зад решетките. Този път ще изтърпи наказание за престъпление от края на 2017 година, когато зрелищно бе задържан пред сградата на Операта в морския град.

Тогава ъндърграунд фигурата, в момент на паника при вида на ченгета, изхвърли плик с пико, за да се спаси от белезниците. Това обаче не успя да го спаси и се озова в ареста. При последвалия личен обиск на Идрис униформените открили две пакетчета с бяло кристалообразно вещество – амфетамин и две пакетчета с кафеникаво вещество – метамфетамин. Общото количество на откритата синтетика е около 7 грама.

Кримигероят Идрис жалва за 4-ти път ареста си, ще се смилят ли този път окръжните магистрати

След поредица от обжалвания на присъди, днес Апелативният съд в Бургас намери въззивната жалба на обвиняемия за неоснователна и сподели изводите на първата инстанция - че има достатъчно доказателства да се счита, че бургазлията е извършил престъплението.

Първо във Флагман.бг! Арестуваха популярна ъндърграунд фигура за обира на казино в жк „Братя Миладинови” 

Според съдебния състав налице е и реална опасност от укриване и извършване на ново престъпление, предвид богатото съдебно минало, свързано и с ефективно присъди.

Зрелищен арест пред Операта: Бургаски дилър хвърля пакети с пико, за да се спаси от ченгетата

Последното наказание е било изтърпяно на 01.02.2019 г. и въпреки че старият познайник на униформените се кълнеше, че ще става нов човек, в момента крими героят има три висящи дела.

Магистратите решиха, че са налице всички законови предпоставки за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Постановеният съдебен акт е окончателен.


В категории: Крими