На финала на Капките! Стефан Илчев брилянтен - показа как пее Лили Иванова

Голям си като Селин Дион, като Марая Кери и като Бритни Спиърс си голям, обаче си най-голям като Лили Иванова, изригнаха водещите


Taка запя, че камерата даваше отблизо лицата на някои дами, които не се сдържаха и се просълзиха

Бургаската гордост Стефан Илчев просълзи публиката на "Като две капки вода" с най-доброто си изпълнение - на любимата му Лили Иванова и "Camino". Той излезе на сцената тази вечер и доказа, че е най-добрият имитатор на примата на българската естрада ever - така запя, че камерата даваше отблизо лицата на някои дами, които не се сдържаха и се просълзиха от чувственото изпълнение. 

"Голям си като Селин Дион, като Марая Кери и като Бритни Спиърс си голям, обаче си най-голям като Лили Иванова. Стефане, ти направи велик сезон", възкликнаха водещите.  

Журито също не остана безучастно към брилянтното изпълнение на Стефан Илчев. "Стефане, ти си абсолютното бисерче на този сезон. Пееш като звяр, но това не е изненада. Впечатляваща е прецизността, с която отработваш всеки един детайл в образа", похвали го Хилда Казасян. 

Макар да не е фен на Лили Иванова, Фънки определено е фен на Капките. Той обяви, че Стефан е страхотно талантлив. "В този сезон нямаше образ, който той да не изгради, както трябва и да се представи, както трябва. Стефан се представи брилянтно", каза той. 

"Изненада ме с професионализма, с който подходи. Свалям ти шапка, браво", добави и Маги Халваджиян.

 


В категории: Лайфстайл