Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство и мелетата в „Сакса“ и „Мокай“
 
 
 
 
Попчето вече има една присъда зад гърба си за опит за убийство
Тема в развитие
Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство и мелетата в „Сакса“ и „Мокай“Само във Флагман.бг: Обявиха Попчето за национално издирване, покри се по дело за убийствоЩе лежи ли до живот Попчето за жестоко убийство, приятелката му твърди, че е невинен за побоя в „Мокай“Бургазлии в шок! Обвиненият в убийство Попчето се разхожда на свободаНеритмично разследване на полицията е причина рецидивистът Попчето да бъде пуснат под домашен арест
Обрат! Прокуратурата си изми ръцете с полицията за убийството до Старата поща, пускат Попчето на свободаПрокуратурата гали рецидивиста Попчето: Уби човек с ритници, ще се окаже – по непредпазливостИзвънредно! Зверски пребитият от Попчето и аверите му почина след 2 седмици в комаПребитият от Попчето и аверите му е с размазана глава от тежките удари, шансът да оцелее е минималенРецидивистът Петър Попчето се прави на жертва, опитва се да натопи приятел за зверския побой, пратил мъж в кома (ОБНОВЕНА)Първо във Флагман.Бг: Рецидивистът Петър Попчето е арестуван след екшъна до Старата пощаКърваво меле: Банда прати в кома мъж след жесток побой в центъра на Бургас
виж още
скрий
 

Попчев е в неизвестност вече близо 3 месеца, след като изненадващо бе пуснат на свобода от окръжния съдия Захарин Захариев

Втори фалстарт претърпя делото за жестокото убийство на Николай Георгиев, извършено през лятото на 2016 г. в центъра на Бургас. За зверството е обвинен рецидивистът Петър Попчев, по прякор Попчето.

Причината за отлагането на процеса е изчезването на Попчев, който е издирван под дърво и камък от полицията. Той е в неизвестност вече 2 месеца и половина, след като не е открит от ченгетата във връзка с пребит мъж до кафе „Мокай“ на 1 май.

Обявиха Попчето за национално издирване, покри се по дело за убийство

Това не е първото изчезване на Попчето. Опасният бургазлия беше в неизвестност 3 месеца след жестокото меле с Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото и Димитър Колев в популярната плажна дискотека „Сакса бийч“ от миналото лято. Изненадващо Попчев реши сам да се предаде, но престоя съвсем кратко в ареста. Причината е, че съдия Захарин Захариев реши да го пусне на свобода, въпреки че Попчето е заплашен от доживотен затвор заради жестокото убийство в центъра, както и че има 4-годишен „стаж“ зад решетките за опит за убийство. За решението му не попречи и фактът от 3-месечното му укриване. Всяко едно от тези неща е предпоставка за ново изчезване на Попчето или извършване на друго престъпление, каквото той сътвори пред кафе „Мокай“, но незнайно защо окръжният магистрат не се съобрази с тези факти.

 
Ще лежи ли до живот Попчето за жестоко убийство, приятелката му твърди, че е невинен за побоя в „Мокай“

Очаквано делото за зверското убийство не тръгна и днес. Най-вероятно няма да започне и в началото на юли, когато е следващата дата на разпоредителното заседание по процеса. Ако бъде признат за виновен, Попчев може да получи от 15 до 20 години до доживотна присъда без право на замяна.

Припомняме, че 36-годишният Николай беше пребит зверски в градинката на Старата поща, около полунощ на 19-ти юни 2016 г. Николай издъхна в адски мъки след 2-седмици в кома, след като главата му е размазана от тежките удари, които според експертизите са нанесени от Попчето.

 

 
 
В категории: Темида