Шокиращо! Това ли са властелините на Бургас - банда голи цигани насред ул. "Александровска"

Хората с погнуса се разминават с нечистоплътните роми от гетото
Тема в развитие
Шокиращо! Това ли са властелините на Бургас - банда голи цигани насред ул. "Александровска"Флагман пита бургазлии: Ходите ли голи в тая жега? Вижте отговора в ексклузивно видеоРапърът Дон Симон подкрепи идеята за нов дрескод в БургасОбщинският съветник Антон Коджабашев: Време е да спрем малките мутрички в Бургас, правещи се на престъпнициСлед алармата на Флагман.бг! Ще глобяват голите цигани в центъра на Бургас
Не бурките, а голите цигани вече са проблем за Бургас
виж още
скрий


Допреди няколко години ромите не смееха да излязат от гетото в този вид, но вече превзеха и центъра на Бургас

Тумба цигани превърнаха в гето центъра на Бургас. Без никакъв морал, нечистоплътните роми се разхождат полуголи по главните улици „Александровска“ и „Богориди“ пред шокираните погледи на бургазлии и туристи. Всъщност щеше да е комично, ако не беше трагично, тъй като това се превърна в ежедневие. Допреди няколко години подобно масирано явление на цигани не бе забелязвано в централната част на града.

Флагман.бг алармира, че това се превръща в опасна тенденция още през лятото на 2016 г., когато местният парламент спореше дали да забрани бурките на територията на община Бургас. След нашия апел да се предприемат мерки общинският съветник от ГЕРБ Румен Ангелов предложи промени в наредбата за опазване на обществения ред, предвиждащи солени глоби за хората, ходещи в неприличен вид в центъра на Бургас. Изненадващо обаче докладната беше оттеглена. 

В Наредбата за опазване на обществения ред и сега има точка, която касае нарушаване на моралните норми, обясниха за Флагман.бг от пресцентъра на Община Бургас. „Служители на УКОРС трябва да следят дали в градския транспорт и в обществените сгради влизат лица в неприличен вид“, допълниха от администрацията.

Това обаче явно не касае откритите обществени места, какъвто е центърът на Бургас например. Хиляди туристи на ден се разхождат по централните улици на морския град, за да се насладят на красотата му. Флагман.бг пита - това лик са новите властелини на града ни, голи цигани ли ще предложим на гостите тук, на тези, които искаме да се върнат отново в Бургас? И апелираме – най-накрая да бъдат взети спешни мерки, за да не изгоним онези, които са влюбени в романтичен Бургас.

 


В категории: Бургас