Отборите на Левски и Лудогорец излизат един срещу друг в последния мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Георги Аспарухов” е с начален час 17:45 и е много важна и за двата отбора, които се намират в тежък период от сезона.

“Сините” са в серия от цели десет срещи в шампионата без победа. За последен път Левски спечели в началото на октомври, когато надви Ботев (Пловдив) с 1:0. През миналата седмица играчите на Станимир Стоилов завършиха наравно 1:1 с Пирин (Благоевград). Към момента Левски е на осма позиция с актив от 31 точки - на четири от първата шестица. 

Лудогорец пък през седмицата отпадна от Европа след загуба с дузпи от Андерлехт. “Орлите” загубиха с 1:2 в редовното време и след като преди това бяха победили с 1:0 в Разград трябваше наказателните удари да определят победителя, а там българите се представиха слабо и отпаднаха. Разградчани са на втора позиция с 49 точки - на четири от лидера ЦСКА - София.

Станимир Стоилов залага на вратата на Пламен Андреев и пред него в защита Цунами, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Жереми Петрис, който се завръща след контузия. В халфовата линия ще са Андриан Краев, Филип Кръстев и Ивелин Попов. В предни позиции ще бъде Рикардиньо, подпомаган от Роналдо и Уелтон.

Анте Шимунджа стартира с Серджио Падт на вратата и в отбрана Пипа, Оливие Вердон, Франко Русо и Антон Недялков. В халфовата линия ще са Якуб Пиотровски, Нонато и Педро Нареси, а в предни позиции ще е Игор Тиаго с помощ по фланговете от Кирил Десподов и Спас Делев.

ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ

ЛЕВСКИ: 1. Андреев, 2. Петрис, 23. Сундберг, 33. Кордоба, 6. Цунами, 8. Краев, 30. Кръстев, 10. Попов, 18. Роналдо, 17. Уелтън, 9. Рикардиньо 

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Падт, 2. Пипа, 24. Вердон, 22. Русо, 3. Недялков, 6. Пиотровски, 20. Нонато, 30. Нареси, 11. Десподов, 90. Делев, 9. Тиаго

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe