Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви след нулевото равенство срещу Левски на "Герена", че неговият отбор е заслужавал повече победата, но и "сините" са се представили на ниво, с което са спечелили точката. Също така словенецът призна, че поредицата от травми на основни футболисти създава проблем на него и щаба му и поради тази причина се търси подсилване със звездата на Ботев Пд Тород Неделев.

"Не съм доволен от резултата, защото имам усещането, че бяхме по-близо от Левски до трите точки. Но срещу качествения отбор на Левски е трудно. Стана добър мач откъм динамика. Доволен съм от начина, по който се отнесохме. Има какво да се желае в завършващата фаза. Левски заслужаваше точка. Два големи отбора се срещат и трябва да се възползваш от всяка една възможност. Справихме се в отбрана, а в атака имахме три-четири ситуации и трябваше да вкараме.

Много емоционален мач срещу Андерлехт, физически се израсходвахме и усешането е, че останаха някои последствия.

Основната ни цел е титлата в България и отпадането от Андерлехт не променя нищо.

Има много точки за печелене и губене, продължаваме да се борим и искаме да бъдем шампиони.

Имаме проблеми с контузии, които не очаквахме. Неделев е опитен, страхотен играч. Той може да ни даде това, което ни трябва. Привличането му е колективно решение", каза Шимунджа.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg