Ръководството на Пирин (Благоевград) пусна в продажба абонаментните карти за новия сезон. 

„Пирин пуска в предварителна продажба абонаментни карти за новия сезон 2023/2024. Поръчките ще се приемат във фен магазина на улица „Трети март“ №7. Всяка заявена карта до 10 юли 2023 година ще бъде получена в седмицата преди първото домакинство на отбора. 

Цените на картите са както следва: 

Карта „Стандарт“ /за нови членове/ – 120 лева 
За притежатели на абонаментна карта от предходния сезон – 110 лева. Заявява се с абонаментната карта от миналия сезон и лична карта за сравняване на информацията 

Карта „VIP” /с осигурено парко място на територията на стадиона/ – 500 лева 

Карта „ Пенсионери“ /за лица в пенсионна възраст и трудоустроени лица/ – 80 лева 

За притежатели на абонаментна карта от предходния сезон – 70 лева. Заявява се с представянето на абонаментната карта и лична карта за сравняване на информацията 

Карта „ Ученическа“ /за деца до 18 години и студенти/- 80 лева За притежатели на абонаментна карта от предходния сезон – 70 лева. Заявява се с представянето на абонаментната карта и валидна ученическа/студентска карта за сравняване на информацията.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe