Ръководството на Интер ще отправи до няколко дни официална оферта към Челси за закупуването на Ромелу Лукаку. Първоначално „нерадзурите“ искаха да вземат белгиеца отново под наем с опция за закупуване след края на сезона, но от „Стамфорд Бридж“ категорично отказаха повече да преотстъпват нападателя и са склонни единствено на пълната му продажба през това лято. Според „Гадзета дело Спорт“ финалистът от последното издание на Шампионската лига ще предложи 30 милиона евро за 30-годишния Лукаку. Челси иска минимум 40 милиона за нападателя, когото привлече преди две години срещу 97.5 милиона паунда. Въпреки това в Интер са уверени, че ще се споразумеят с Челси и Лукаку ще се върне в отбора за началото на предсезонната подготовка.

Вчера новият мениджър на Челси Маурисио Почетино заяви, че за момента ситуацията е такава, че Лукаку трябва да се завърне на клубната база на лондончани на 12-и или 13 юли, за да започне подготовка.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe