Наставникът на ЦСКА - София Томислав Стипич говори пред Sportal.bg след поредната победа на своя тим в контролните мачове. “Червените” се наложиха с 3:0 над Берое и така имат вече четири поредни успеха в приятелските си двубои. Специалистът призна, че е доволен от представянето на отбора, но са му нужни няколко нови попълнения.

“За жалост е само приятелски мач, това е добре за атмосферата, но не печелим точки. Щастлив съм, но това е просто тест. Нашата идея за игра е ясна. Трябва да подобрим някои малки детайли, но съм оптимист. Сега ни трябват само нови играчи.

Чувствам се фантастично, когато виждам подкрепата на феновете. Всеки ден се усеща колко голям е този клуб, колко души са тук, колко души имат емоции и искат да ги изкарат и да споделят тези чувства с успех. Това е голяма отговорност за нас. Надявам се, че ще успеем да ги зарадваме с нови попълнения.

Клубът скоро ще даде яснота за неща, свързани с Дюлгеров.

Това е един метод и и начин да накарам футболистите да се чувстват отговорни, когато излизат с фланелката на ЦСКА. Да разберат колко голям е този клуб. Това е един динозавър, който спи в момента и се опитваме да го събудим.

Скоро ще има новини и за бъдещето на Турицов”, заяви Стипич.

Последвайте каналите ни в: