Легендарната американска тенисистка Серина Уилямс благодари на Анди Мъри за подкрепата му към жените в специално виде изявление, с което го поздравява за кариерата му.

Трикратният шампион от Големия шлем играе в последния си "Уимбълдън" и беше почетен на церемония на Централния корт в четвъртък вечерта.

Мъри и Уилямс играха смесени двойки заедно на "Уимбълдън" през 2019 г.

"Поздравления за теб, Анди Мъри за тази невероятна кариера“, каза Уилямс във видео в социалната платформа X.

"Трябва да кажа, че винаги ми е било приятно да те гледам. Една от основните причини, защото ти беше един от малкото играчи, които биха били по-ядосани от мен на корта, което е трудно да се направи. Имах удоволствието да играя на смесени двойки с теб, което беше толкова фантастично изживяване. Това наистина беше един от най-важните моменти в живота ми. Толкова съм благодарна, че имах това преживяване и също така имам специално място в сърцето си за теб, защото винаги говориш толкова много за правата на жените и всичко, което жените заслужават", каза Серина Уилямс.

"Да те гледам как печелиш Уимбълдън и US Open и тези златни медали беше толкова вълнуващо. Наистина ми беше приятно. Винаги съм бил такъв фен, както вече знаеш, и винаги ще се радвам за теб и ще те подкрепям във всичко, което решиш да правиш занапред", добави Уилямс.серина

@andy_murray pic.twitter.com/Gp56oiyDVt

— Serena Williams (@serenawilliams) July 5, 2024
Последвайте каналите ни в: