Живеещите във варненската местност "Крушките" започнаха сами да запълват дупките по улицата до домовете си. За това сигнализира електронното изданиеVarna.News, позовавайки се на свои читатели.

Пътната настилка е в окаяно състояние, както става ясно от предоставените кадри, и хората са се видели принудени да вземат мерки.
 


Въпреки обещанията от Община Аврен, в чийто състав влиза местността, ремонти така и не са започнали. Сигналите до местната администрация са многобройни, заяви още нашият читател, но в кметството вече не отговарят на телефонните обаждания. Освен за ремонтите на пътя, на живеещите в "Крушките" се налага сами да се грижат за събирането на боклука и зимната поддръжка на настилките.
 


 В района повече от две седмици не се е появявал камион на сметопочистваща фирма, контейнерите преливат, а скитащи животни разхвърлят боклуците.
 


Напълно идентична е ситуацията и с почистването на снега - при нужда пътят се чисти от живеещ в местността, който има багер. "Хората вече започват да негодуват", споделя собственик на имот в "Крушките". Всички там са изрядни данъкоплатци, а до домовете си могат да стигнат, само ако си закупят винетки. Въпреки това обаче са напълно забравени от Община Аврен, а заради нехайството обмислят  блокада на магистрала "Черно море", свързваща Варна с Бургас.
От Varna.News допълвата, че са се опитали да получат коментар и от Община Аврен, но на посочените в официалния сайт телефони не отговори никой.