Борбата с корупцията, справянето с бедността и развитието на икономиката. Това ще са приоритетите в работата на депутатите от БСП, след връщането им в Народното събрание.

В предаването „Позиция” на Радио Варна народният представител от „БСП за България” проф. Анелия Клисарова коментира още, че има недостиг на квалифицирани кадри и бизнесът изпитва остра нужда от работещи. „Те трябва да притежават реални умения и знания, а не само диплома за завършено средно или висше образование”, заяви проф. Клисарова и подчерта:

Хората не вярват в държавата заради развихрилата се корупция. Ние искаме да върнем държавността.

Демографската криза е най-големият проблем пред страната ни и първото нещо, което трябва да направим за бъде решен този проблем е да мотивираме младите хора да останат в България, подчерта още Анелия Клисарова.

По повод днешния Пленум на червените, тя заяви, че на него трябва да бъде определен начина, по който да бъде избран новият лидер на левицата. Вариантите са два: пряк избор от всички членове или избор от Конгреса. Първият вариант е най-демократичен, но и най-сложен за реализация. Той изисква перфектна организация за да се гарантира, че е напълно прозрачен, каза Анелия Клисарова.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html