Децата на Черно море, родени 2009 година, се класираха за финал в турнира “Приморско къп”. Младите “моряци”, водени от Мирослав Мирчев, записаха три победи, равенство и загуба в своята група.

В първата среща завършиха 1:1 с Локомотив (София) с гол на Кирил Петров. След това победиха Етър с 4:1 с попадения на Кирил Петров, Виктор Янчев, Росен Диманов и Теодор Георгиев. Последва загуба с 0:3 от ДИТ (София) и категорична победа със 7:0 срещу Векта (Пловдив). Точни за варненци в тази среща бяха Кирил Петров с 4 гола, Теодор Георгиев, Кристиан Маринов и Никола Христов.

Черно море надделя и над Дунав с 2:0 (Теодор Георгиев и Никола Христов) и се класира на полуфинал, където се справи и с Ботев (Пловдив) след 2:2 в редовното време и дузпи.

Финалът в надпреварата е утре от 11 часа, а съперник на “моряците” ще е ДИТ (София).

Черно море 2009 г.: Александър Панайотов, Виктор Янчев, Мартин Пенчев, Никола Христов, Кирил Петров, Димитър Добрев, Борис Ефтимов, Теодор Георгиев, Кристиан Маринов, Росен Диманов, Данислав Куцаров, Румен Илиев, Любен Бакърджиев.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html