Това е времето и мястото за концерта, който Район „Приморски” и тази година, вече за 7 – ми път, ще подари на съкварталците си и жителите на Варна по повод своя празник.

Ще бъде спазена традицията Представителният духов оркестър на Военноморските сили на Република България с диригент капитан трети ранг Мирослав Трифонов с изпълненията си пред Летния театър да приветства публиката.

В празничиния афиш участия са записали: Гайдарският оркестър „Диньо Маринов“ при Народно читалище „Васил Левски – 1945“ – Варна с ръководител Калоян Василев, народната певица Иванка Друмева, младият певчески талант София Иванова и артист солистът на Варненската опера Арсений Арсов, Сборна балетна формация при Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ – Варна, Детският фолклорен ансамбъл „Българче” при ЦПЛР-Общински детски комплекс Варна с ръководител Ирена Станева и Фолклорният ансамбъл „Варна“ с главен художествен ръководител и хореограф ЮлиянСтанев и диригент на оркестъра ДанчоРадулов.

.

СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ:

ДЕТСКО ШЛАГЕРНО СТУДИО „ДА“

С РЪКОВОДИТЕЛ ДОНО ЦВЕТКОВ

И

ОРЛИН ПАВЛОВ

ВОДЕЩ – СИМЕОН ЛЮТАКОВ


 

НЕКА БЪДЕМ ЗАЕДНО В ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР НА 10 ЮНИ ОТ 18:00 ЧАСА

НА КОНЦЕРТА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА РАЙОН „ПРИМОРСКИ ”!

 

ВХОД СВОБОДЕН

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html