За два случая с шофьори, които са карали със сериозно количество алкохол в кръвта, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Варна.


Снощи около 21,15 ч. след възникнало ПТП с материални щети, при извършване на полицейска проверка на водача на Ауди - В.К. (35 г.), местен жител, е установено, че същият е управлявал МПС след употреба на алкохол с концентрация от 3,00 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. В.К. е задържан за срок до 24 часа.

Също вчера, около 16,30 ч., в Долни чифлик, при извършване на полицейска проверка на Опел с водач М.М. (33 г.) от гр. Игнатиево, е установено, че същият е неправоспособен и управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 2,99 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. М.М. е задържан за срок до 24 часа.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html