След минути Илиан Илиев ще изведе футболистите на Черно море за първа тренировка от лятната подготовка на „Тича”. Преди нея треньорът говори пред медиите, като най-важното, което обяви, е че португалецът Жордао Кардозо е подписал договор, на проби е централен защитник от Кабо Верде, а ако Мартин Минчев бъде продаден, ще купят крило.

Ето какво заяви Илиан Илиев:

„Португлаското крило Жордао Кардозо подписа договор. На проби е централен защитник от Кабо Верде, 190 см висок. Играл е във Втора португалска лига, здраво момче. Имаме проблеми в защита, но можем да се справим, тъй като разполагаме с Миро Енчев, Стефан Станчев и юношата Йордан Радев. Търсим да привлечем централен защитник, ляв бек, халф и евентуално нападател.

Ако продадем Мартин Минчев, ще купим и крило.

Търсим нови попълнения от чужбина, имахме разговори с български футболисти, но се разминаха нещата.

Не сме решили кой да е новият ни капитан, но по-важното е всеки да се чувства лидер на терена.

Патрик Андраде и Аристот Ндонгала ще закъснеят за подготовката. Георги Божилов прави физиотерапия заради усложнения на ахилеса, която свършва на 24 юни. Тогава ще разберем дали ще дойде при нас в Банско или ще се присъедини към тима, след като се завърнем във Варна.”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html