Шампионът Лудогорец посреща Славия в късния мач от 20-ия кръг на efbet Лига. “Орлите” посрещат “белите” между двата си мач от Лигата на конференциите срещу белгийския Андерлехт. В първия двубой разградчани стигнаха до минимален успех 1:0, а реваншът е идният четвъртък. Двубоят на “Хювефарма Арена” е с начален час 17:45 и ще бъде ръководен от Никола Попов.

Към момента Лудогорец заема втора позиция в класирането с 46 точки - на четири от лидера ЦСКА - София, така че “орлите” нямат право на грешки, ако искат да преследват поредната си титла. Славия от своя страна в момента е на четвърта позиция с 35 точки и е в добра позиция за участие в първата шестица и борба за евротурнирите.

Двата тима вече играха един път през този сезон, като разградчани спечелиха с 2:1 като гост в София с попадения на Матиас Тисера и Кирил Десподов. За столичани тогава вкара Галин Иванов.

Лудогорец получи две тежки травми по време на подготовката в Турция - Диниш Алмейда и Рик Джонатан контузиха колена и трябваше да бъдат оперирани. Други сериозни кадрови проблеми пред Анте Шимунджа няма. 

Наставникът на Славия Златомир Загорчич от своя страна няма да може да използва Галин Иванов и Емил Стоев, които са наказани заради натрупани картони. Иван Минчев пък все още не е на 100% готов, докато младият Кристиян Стоянов е с контузия.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe