Манчестър Сити представи официално новия официален екип за домакинските двубои през сезон 2023/24, като фланелката отдава почтит на 20-годишнината на стадион “Етихад”. Фланелката е в типичния за тима светло син цвят, но е вдъхновена от тъмно синия екип на отбора, който бе носен в първия сезон на новото тогава съоражение. Шампионите на Премиър лийг се преместиха на “Етихад” през лятотона 2003-а година след 80 години на старото им съоражение “Мейн Роуд”. 

“Пума”, които са официален доставчик на екипите на “гражданите”, са направили дизайна на екипа в отношение към архитектурата на стадиона и четирите емблематични кули, които то има. 

На снимките за представянето на екипа бяха някои от звездите на първия отбор на мъжкия и женския тим, като сред тях бяха звездите Ерлинг Холанд, Джак Грийлиш и Рияд Марез, но липсват емблематични фигури като Бернардо Силва и Илкай Гюндоган, чиито договори изтичат, отсъстват от фотосесията. 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe