Д-р Спасимир Иванов е новият президент на Черноморец (Бургас). Той гостува на предаването „От воле“ на KotaSport.com. Самото интервю бе направено в кабинета на д-р Иванов. Той бе ясен и категоричен, че целта е Черноморец да се завърне във Втора лига, а след това да расте и да се развива в професионалния футбол.

Ясна е и новата структура на управление на клуба, която ще бъде функционална и ефективна. Работи се усилено и по селекцията за новия сезон в Трета лига – Югоизток. Основният състав е съхранен. Финансирането на клуба е гарантирано. Д-р Иванов е амбициран Черноморец да се превърне отново във фактор в българския футбол – така, както приляга на синия отбор.

Домакинските срещи ще се играят на стадиона в квартал Долно Езерово. Силно ще се разчита и на подкрепата на публиката, като идеята е клубът да стане неотменна част от обществения живот на Бургас.

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!