Бизнесменът и политик Станислав Губеров ще помага финансово на ФК Черноморец. Той бе представен днес като нов спонсор на клуба. Партньорството ще е дългосрочно. Събитието беше излъчено на живо от KotaSport TV. На него присъстваха главният мениджър Ангел Стойков и легендата Златко Янков, който е консултант по спортно-техническите въпроси.

“За мен е чест, че мога да бъда полезен на Черноморец. Това е най-старата и най-значимата футболна марка в Бургас. Надявам се и съм уверен, че отборът ще върви нагоре. Още през следващата година Черноморец ще играе във Втора лига и ще се бори за влизане в първия ешелон. Щастлив съм, че имам възможност да подкрепя този проект, чийто основен двигател е д-р Спасимир Иванов. Вече се работи усилено и по изграждане на нов стадион и разширяване на тренировъчната база. Екипът е много амбициозен и нивото е наистина професионално.”- коментира Губеров.

Ангел Стойков благодари на Губеров за съдействието и гарантира, че ще направи всичко възможно Черноморец да оправдае високите обществени очаквания и да се завърне сред най-добрите в българския футбол.