Никол Елефтериаду публикува изключително секси снимка в профила си в Инстаграм, която е част от кампанията на гръцкия национален отбор по водна топка за Олимпиадата в Париж. Красивата брюнетка позира мокра по бански с прозрачна рокля, подчертаваща перфектните й форми. Това обаче нямаше никакво значение за феновете на баскетболния Олимпиакос.

Под "горещия" кадър в социалната мрежа тя натрупа куп лайкове и доста коментари от запалянковци на гранда от Пирея, които повтаряха единствено - "Кажи на Саша да се върне в Олимпиакос". Разбира се, става въпрос за най-голямата българска баскетболна звезда Александър Везенков, който от известно време има връзка с гръцката националка по водна топка.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Eleftheriadou (@nicole_ef)

В момента Спортист №1 на България за последните две години е в Атина, където тренира в залата на бившия си тим Олимпиакос. Според последните информации в медиите той има привлекателна оферта от вечния враг на "червено-белите" - Панатинайкос, но пък все още е решен да търси развитието си зад Океана.

Последния сезон 28-годишното крило прекара в състава на Сакраменто Кингс в НБА, където обаче не получаваше голямо доверие от треньора Майк Браун. В последните седмици се заговори за раздяла между българския баскетболист и "кралете".

Последвайте каналите ни в: