Бъдещето на Александър Везенков се превръща във все по-гореща и дискутирана тема от страна на европейските медии. По-рано днес от италианското издание Sportando съобщиха, че българският национал ще се завърне в Олимпиакос с четиригодишен договор на стойност около 16-17 милиона евро. По информация на Sportal.bg обаче към момента такова споразумение между двете страни не съществува и баскетболистът все още е състезател на Торонто Раптърс.

Както стана известно вчера, Везенков и ръководството на канадския тим ще проведат среща в следващите дни, за да изяснят бъдещето на българина. Помощник-треньорът на шампионите от 2019-а Майк Батист сподели, че шефовете на Торонто вярват в качествата на Везенков, но финалното решение ще е на най-полезния играч в Евролигата за 2023-а.

Везенков се присъедини към Торонто с трансфер от Сакраменто Кингс след разочароващ първи сезон в Калифорния по отношение на игровото време. През миналия сезон бившият играч на Арис, Барселона и Олимпиакос записваше по 5.4 точки и 2.3 борби за около 12 минути средно на мач в Сакраменто.

Последвайте каналите ни в: