Рашко Стоянов се присъединява към Ботев (Пловдив) и ще заеме ролята на съветник по юридически и организационни въпроси в клуба, каквато е и неговата професионална експертиза.

„Ще направя всичко по силите си Ботев да преминава плавно през трудностите, съпътстващи живота на всяка голяма организация по пътя на нейното развитие. Благодаря на ръководството на клуба, че в мое лице видя човек изцяло отдаден на „жълто-черната“ кауза и гарантирам, че ще приложа цялата палитра от натрупани знания и опит, за да защитя интересите на Ботев“ сподели Стоянов.

Ботев приветства Рашко Стоянов с добре дошъл и му пожелава професионални успехи с любимия клуб.

Преди няколко дни Стоянов обяви, че напуска вече бившата си служба в НАП с пост във Facebook:

“От 01.07.2024 г. няма да съм служител на НАП, където премина по-голямата част от съзнателния ми живот. За близо 30 години в държавната администрация придобих безценни знания и опит, благодарение на това, че имах възможност да работя с истински професионалисти, част от които вече не са между живите. Получих много, но и дадох немалко от себе си, отстоявах принципите си и се опитвах да променя нещата към по-добро, но системата не харесва различните и не им дава поле за изява. Напускам с гордо вдигната глава и се чувствам амбициран да се докажа и в частния сектор. Бог пред мен и аз след него!”