Черно море и ЦСКА - София се изправят един срещу друг в двубой от 10-ия кръг на efbet Лига. Мачът на “Тича” стартира в 20:00 часа, а главен съдия ще бъде Георги Гинчев.

Традиционно двубоите между тези два съперника са изключително интересни и изпълнени със заряд. Към момента домакините се намира в по-добра позиция, заемайки третото място във временното класиране. “Моряците” имат само една загуба от началото на сезона, а в последните си пет мача имат три победи и две равенства. През изминалия кръг Черно море постигна важен успех на градския си съперник Спартак (2:0).

ЦСКА - София от своя страна започна все повече да вдига нивото си след ужасяващия старт на шампионата. Към момента “червените” са десети в класирането, но нанизаха два поредни успеха в последните си два кръга. Определено пристигането на Александър Томаш даде импулс на отбора. През изминалата седмица столичани се наложиха с 1:0 над Берое.

За “червените” се очаква на линия да бъде опитният Лиъм Купър. Англичанинът изчакваше своите документи да бъдат готови, но след като вече и те са уредени, се очаква да попадне в групата за сблъсъка на “Тича”.

През изминалия сезон двата тима се срещнаха общо три пъти. При първия случай не се победиха и направиха 1:1. След това обаче Черно море постигна две поредни победа с по 1:0.

Следвай ни: