Войната между Златомир Загорчич и Венцеслав Стефанов вече е открита. Това стана ясно след домакинската победа на "белите" с 1:0 над Черно море. След нея наставникът на най-стария столичен тим открито нападна президента на клуба, казвайки в прав текст, че "този човек говори глупости".

"Днес създадохме повече положения от Черно море. Имахме и още ситуации. Трябва да видим и гола, който ни отмениха. Футболистите казват, че ръцете му бяха прибрани и не знаем причината за отмяната му. Момчетата заслужено успяха и ги поздравявам.

Всеки мач виждам едно и също. Да се радваме на тази победа, но и в мачовете, в които загубихме, момчетата играха максимално, дадоха всичко от себе си. Най-големите ни проблеми идват от това, че нямаме хора, имаме много контузени. Справят се колкото могат.

Там, където загубихме, играхме горе-долу като днес. Просто не успяхме да вкараме. Нямам забележки към футболистите - тренират и си вършат работата.

Феновете и съблекалнята ми дават най-голямата мотивация. Не знам какво ще правим в паузата, пак ще останем с осем-девет човека. Кажете ми какво да правим - квадрати? Няма значение. Ще се готвим.

Имаме хора, които играха четири мача за седмица. Това е много. не са свикнали и оттам дойдоха контузиите и всичко останало", каза Загорчич прред телевизията, която предава мача.

Минути по-късно той говори и пред останалите медии, които му казаха, че Венцеслав Стефанов е похвалил младите момчета в отбора за днешното им представяне. Бившият национал на България се ядоса и отвърна:

"Чакайте, вие бъркате нещата. Кои млади влязоха? Един млад влезе. Останалите бяха на терена. Не мога да ви разбера. Вярвате на този човек, който говори глупости. Какво не е казал нищо лошо. Какви млади? Ние имаме в първия състав четири-пет млади постоянно. Опитните просто нямат сили. Изиграхме мачовете през три дни. Това е убийствено за нашите футболисти. Да не говорим за националите. Много от тях са контузени.

Дали нещата в клуба се успокояват? Не виждам никакъв проблем досега. Спокоен съм. Планираме ли контрола през паузата? Можем да изиграем контрола само по баскетбол, толкова хора имаме", завърши изказването си Загорчич.