Зам.-главният редактор на Флагман.бг Иван Колев и слънчевата Стела превърнаха в реалност своята приказка

Лъчезарната Стела и основният двигател на Флагман.Бг Иван са емблематична двойка за бургаските медии


Двамата си казаха заветното ДА! на романтична церемония на брега на морето в бургаския кв. Крайморие

Зам.-главният редактор на Флагман.бг Иван Колев и неговата слънчева любима Стела Божидарова превърнаха в реалност своята приказка. Двамата си казаха заветното ДА! на романтична церемония на брега на морето в бургаския кв. Крайморие. За да скрепят съюза на влюбените техни кумове станаха сестрата на булката Николина Стелиянова и най-добрият приятел на младоженеца – Димитър Балабанов, който е син на един от най-обичаните съвременни поети – Ивайло Балабанов. Свидетели на първите мигове от семейния  им живот бяха най-близките до сърцата им хора – семействата, приятелите и колегите.

Лъчезарната Стела и основният двигател на Флагман.Бг Иван са емблематична двойка за бургаските медии, а при появата им навсякъде неминуемо прехвръчат искри. Те с доказателството, че Купидон си знае работата и винаги стреля право в целта. Слънцето винаги свети в очите им, когато са заедно, а любовта им окрилява всеки, който се докосне до нея по някакъв начин. 6-годишната история на връзката им, изпълнена с емоции и щастливи мигове, донесе много усмивки, а любовта витаеше във въздуха във всеки един момент от сватбения ден. Стела и Иван решиха да разчупят традицията и си дадоха обети, заредени със смисъл и страст, с нежност и обричане един на друг до края. Те си припомниха най-важните причини да изричат непрестанно „Обичам те!“ -  от доказаната и за двамата страст – футбола, през непреодолимия работохолизъм на Иван до най-прочувствените думи, които извират от душата на влюбения.

Така сем. Колеви се врекоха във вечна вярност на изискана церемония в хавайски стил край морето в кв. Крайморие. Концесионерът на ивицата Николай Димитров се беше постарал и плажът бе досущ като Хаваите – не липсваха екзотични коктейли и ведро настроение, а за дамите с високи токчета бе осигурена специална пътека, която отвежда до самия бряг.

С  "горчиво шампанско" и сълзи от радост, с бели гълъби в небето, специални изненади, много емоции, песни, танци и разтърсващ купон – каквато е и любовта между Стела и Иван, премина най-важният ден от съвместния живот на сем. Колеви.

Екипът на Флагман.бг най-искрено и от сърце им пожелава щастието им да е вечно, а любовта им винаги да е така безоблачна, нежна и вълнуваща, да преодоляват заедно трудностите и ръка за ръка да вървят по пътя, който са избрали! А ние ще сме винаги до тях и ще ги подкрепяме!

Сем. Колеви се врекоха във вечна вярност на изискана церемония в хавайски стил край морето в кв. Крайморие
Екипът на Флагман.бг най-искрено и от сърце им пожелава щастието им да е вечно

 




В категории: Лайфстайл