Димитър Николов с горещ коментар за оставката на Цветанов и накъде ще поеме ГЕРБ след евровота

ГЕРБ загуби около 100 хиляди гласа. Предстоят сериозни анализи по структурите в регионите в страната и може би ще се разделим с някои от ръководителите по места, каза зам.-председателят на партията и кмет на Бургас Димитър Николов


Мисля, че трябва да се отнесем с разбиране и уважение към решението на г-н Цветанов и решението на г-н Борисов. Изпълнителната комисия е органът, който е ангажиран с вземането на решенията по отношение на управлението на процесите в партията. Това е решение, което ще бъде взето от ръководството и не виждам никаква драма в това.

Това каза Димитър Николов, зам.-председател на ГЕРБ и кмет на Бургас. За „Събуди се” по Нова тв той коментира последните промени в ръководството на партията след евроизборите. Припомняме, че Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на партията.

„ГЕРБ загуби около 100 хиляди гласа. Предстоят сериозни анализи по структурите в регионите в страната. Може би ще се разделим с някои от ръководителите по места. Имаме известни слабости в региона на Ямбол, Добрич и Плевен”, допълни Николов.

Той припомни мнението си, че началото на кампанията на ГЕРБ е било доста трудно, най-вече заради политическите скандали. 

„След като лично г-н Борисов се ангажира с кампанията и пое ръководството, сме свидетели на добър резултат. Сега предстоят сериозни анализи по структурите и градовете в страната. Навсякъде по места ще се направят срещи с ръководството, ще се вземат решения, може би ще се разделим с някои от ръководителите по места“, посочи Николов.   
„Имаме известни слабости в региона на Ямбол, на Добрич, на Плевен, Видин и много други“, каза той. „Ще има поемане на отговорност, рокади, лансиране на нови решения – нищо по-различно от вътрешнополитическия живот“, добави Николов. 
 


В категории: Политика