Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков официално представи последното ново попълнение на "орлите" Раи, който вече подписа договор с клуба. Шефът на разградчани сподели, че футболистът е бил вариант за някой от предишните селекционни периоди, но тогава високата трансферна сума е била пречка за осъществяването на трансфера.

Караманджуков призна, че Лудогорец е влязъл в преговори с Партизани за албанския национал Ариналдо Рапай, но все още няма нищо окончателно.

"Представяме поредния трансфер на Лудогорец тази година. Знаете, че заради контузията на Рик се наложи по спешност да търсим негов заместник. Човекът, който представяме, е следен от нашите скаути и е бил наблюдаван на живо още през миналата година. Той бе един от вариантите в предишните ни селекционни периоди. Тогава клубовете, в които игра, поискаха твърде високи трансферни суми. 

В момента ни помогна съдбата, че той идва при нас като свободен агент. Искам да благодаря на неговите мениджъри, че удържаха на думата и запазиха пълна конфиденциалност за времето, през което водехме разговорите. Благодаря и на Раи затова, че избра Лудогорец. Надявам се да бъде част от великите мачове в Европа на Лудогорец", заяви Караманджуков.

"До 28 февруари има доста време. Ако изпадне човек, който може да повиши класата и бъде харесан от треньорския щаб и финансовите параметри са съобразени с параметрите на клуба, не е изключено да се стигне до трансфер.

"Има разговори с Партизани Тирана, но няма нищо окончателно. В Лудогорец, когато има нещо финализирано, ще го обявим", допълни той.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe