Станаха ясни стартовите състави на Спартак (Варна) и Лудогорец, които излизат в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Срещата ще е дебютна за новия треньор на "соколите" Димитър Димитров, който през зимния трансферен прозорец направи мащабна селекция и очакванията са тимът му да играе по-сериозна роля в първенството.

Сред титулярите на Лудогорец липсва Якуб Пьотровски, който не е в групата. В центъра на отбраната стартира привлеченият от Майорка Франко Русо. Треньорът Анте Шимунджа няма да може да разчита на контузените Рик Джонатан и Алмейда, а също така и на продадения в бразилския Байа Каули Оливейра.

СПАРТАК (ВАРНА) - ЛУДОГОРЕЦ

СПАРТАК (ВАРНА): 31. Фигейредо, 14. Ивей, 3. Карамоко, 6. Да Силва, 66. Цветков, 17. Беолусов, 22. Хименез, 10. Руменов, 7. Микелс, 23. Фернандес, 47. Антуи

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Падт, 16. Фон Витри, 22. Русо, 24. Вердон, 3. Недялков, 20. Нонато, 23. Шоу, 30. Нареси, 37. Текпетей, 11. Десподов, 9. Тиаго

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe