Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел все още се надява, че Джуд Белингам може да остане в клуба и след лятото. Към английския халф има огромен интерес и според мнозина той ще напусне след края на сезона.

"Ще направим всичко възможно, за да задържим Джуд, защото сме амбициозни и искаме да задържаме най-добрите си играчи. Все още няма какво да решаваме, защото няма нищо на масата. Няма оферти", заяви Кел.

Kehl: Wettbieten um Bellingham wird «an Fahrt aufnehmen» https://t.co/XUNpXYNAxF

— Fussballticker.io (@derfussballtick) May 15, 2023

"Спокойно се отнасяме към тази тема. Аз трябва да се подготвя за различни сценарии. Не сме поставяли краен срок. В контакт съм с родителите му. Вярвам, че битката за него ще набере скорост в края на сезона, но не мисля, че ние нямаме шанс да го задържим. Всичко ще зависи от играча и неговите представители", допълни той.

Кел разкри, че клубът преговаря с Матс Хумелс за удължаване на договора му. 34-годишният централен защитник има контракт до края на сезона.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe