Старши треньорът на Арда Александър Тунчев остана доволен след успеха с 2:1 над ЦСКА 1948 в Бистрица. Победата е първа за кърджалийци като гости през този сезон, а наставникът на отбора се надява оттук нататък футболистите да повярват повече в себе си.

"Няма как да не съм недоволен от този мач, доста се постарахме. През първото полувреме контролирахме мача, бяхме по-активният отбор. През втората част може би леко се дръпнахме назад и чакахме ситуации на контраатака. Радвам се, че успяхме отново след статично положение да отбележим гол, с който да успокоим мача.

Разполагаме с двама-трима доста добри футболисти, които играят с глава. В предишните мачове, в които не успявахме да се разпишем, бяха малко длъжници на отбора. Тренираме постоянно това нещо, защото едно статично положение може да реши двубоя.

И в предишните двубои като гости мисля, че играхме добре, просто имахме малшанс, че не успяхме да вземем трите точки. Надявам се това да ни вдъхне още по-голяма увереност и да повярваме в себе си", каза Тунчев.

Следвай ни:

Снимки: Владимир Иванов