Тарторът на сектор “Г” - Иван Велчев-Кюстендилеца, изрази сериозен оптимизъм, че нещата в ЦСКА - София скоро ще се получат въпреки поражението от Левски и лошия старт на сезона.

“Ясно е ,че някой ще трябва да си поеме отговорността за проваления сезон. В момента обаче съм повече от уверен, че нещата в ЦСКА ще се получат, въпрос на време и търпение”, прогнозира Кюстендилеца в дискусия с други запалянковци на “червените” на страницата си във “Фейсбук”.

Друг привърженик пък пише: “Звучи приятно поетично, хубаво и приложимо при всяка загуба… Орманджиев, Филипов, Александров, Стипич и Томаш също не губят битки и няма да ги коментираме…”, на което тарторът на Северната трибуна отговаря:

“И като ги изкоментираме изброените имена какво от това, съдията ще даде дузпата ли? Факт е, че първите 4 имена, без Мишо Александров, катастрофираха челно със селекцията, подготовка и решенията, които взеха. Томаш се опитва да оправи нещата, само че когато тръгнеш от кота 0, е доста трудно, както всички виждаме.”

Следвай ни: