Отборът на Септември (Тервел) през настоящия сезон под ръководството на Георги Иванов-Геша затвърди впечатлението, че е основен фаворит за първото място в Североизточната Трета лига. До този момент в девет срещи тимът има девет победи. Пред Sportal.bg капитанът Тодор Вълканов изрази увереност и задоволство от играта на отбора.

"До този момент всички - и ръководство, и играчи, сме доволни от показаните резултати. За разлика от миналия сезон, когато срещу някои отбори проявявахме слабости и губехме лесни точки, сега вече е изчистено всичко.

Гледаме да решим мача си още през първото полувреме и благодарение на големия си опит да задържим резултата. Естествено, имаме опитен отбор със солидни играчи, който играе за победа във всяка среща и мисля, че го доказваме. Но имаме и трима млади добри сред титулярите, спазвайки правилото за трима юноши.

В групата ни Черноломец (Попово) затвърди впечатлението, че е един от най-добрите отбори в последните няколко сезона. Специално място трябва да се обърне и на Бенковски - една приятна изненада, сглобили са много добър отбор. Не искам да мисля какво ще стане, ако завършим първи в края на шампионата, защото има още доста срещи, но това ще бъде историческо постижение за клуба", каза Вълканов.

Следвай ни: