След вълнуващо начало на сезона в мъжкия ни елит и изиграването на 6 интригуващи двубои, волейболните фенове вече са насочили поглед към втория кръг от efbet Супер Волей 24/25.

Три мача в петък и още толкова в събота ни очакват този уикенд.

ЦСКА посреща Берое 2016 в зала “Васил Симов” в петък от 18:00 ч. Червените не стартираха по най-добрия начин сезона, като загубиха в началото с 0:3 не срещу кого да е, а срещу Вечните съперници от Левски София. Беройци пък имат една победа в актива си като при гостуването си в Добрич дадоха гейм на домакините, но успяха да се поздравят с успех.

Гледай ЦСКА - Берое 2016 на живо по sportbg.bg 



В 18:30 ч. същия ден Хебър и Добруджа 07 ще кръстосат шпаги в пазарджишката зала “Васил Левски”. И двата отбора започнаха със загуби през сезон 24/25 - Хебър отстъпи в три гейма на Дея Спорт, докато Добруджа 07 не успя да пречупи Берое след 1&3.

Гледай Хебър - Добруджа 07 на живо на www.nvl.bg



В едно от двете дербита на кръга Монтана Волей и Дея Спорт ще излезнат едни срещу друг в северозападния град от 19:30ч. По традиция, двубоят между тези два отбора предвещава волейбол от най-високо ниво, като и двата отбора ще излезнат мотивирани за крайния успех. Както монтанчани, така и бургазии имат по една победа в актива си досега. И докато Дея успя да се наложи с чист успех над Хебър, то първи кръг не беше толкова лесен за Монтана. Състезателите на Даниел Пеев гостуваха в Разлог, където губеха с 0:2, но успяха да обърнат за крайното 3:2.

Гледай Монтана Волей - Дея Спорт на живо по Max Sport 2. 



В събота волейболното шоу ще открият Черно Море и Дунав Русе в 18:00 ч. Варненци срещнаха Нефтохимик в първи кръг и макар че демонстрираха потенциал и борбен дух, не успяха да стартират с успех, губейки 1:3. Новакът в елита - Дунав Русе, също загатна за потенциал в първия си двубой срещу пловдивския Локомотив Авиа, взимайки гейм.

Гледай Черно Море - Дунав Русе на живо на www.NVL.bg



Пловдивчани пък ще домакинстват за първи път и то срещу силния отбор на Пирин Разлог. Двубоят е с начален час 18:00 ч. и ще се състои в зала “Пайсий Хилендарски”. Локомотив ще опитат да зарадват пловдивската публика с успех, но от другата страна на мрежата ще ги очакват пиринчани, които ще се борят “със зъби и нокти” за успеха след горчивата загуба срещу Монтана Волей с 2:3 в първи кръг.

Гледай Локомотив Авиа - Пирин Разлог на живо по sportbg.bg 



Действащите шампиони от Левски София и бургаският гранд Нефтохимик ще премерят сили в последното дерби за втори кръг. В мач, който ще стартира в 19:00 ч. в зала “Левски София”, състезателите на Николай Желязков и тези на Иван Станев ще стъпят на игрището, решени да се поздравят с успеха. И двата тима започнаха с успех този сезон, като Левски надигра ЦСКА с 3:0, а Нефтохимик се справи с Черно Море.

Гледай Левски София - Нефтохимик на живо по Max Sport 2.

Следвай ни: