Не са констатирани проблеми с трафика по пътната мрежа в областта. Това съобщиха от Областно пътно управление – Варна, цитирани от Moreto.net.

По информация на дежурния, не са получавани сигнали за затруднения в движението по автомагистрала „Хемус“, където се извършват ремонтни дейности в два участъка. От Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщават, че вследствие на очаквания засилен трафик към столицата, в участъците с ремонт на автомагистрала са осигурени две ленти за София и една за Бургас или Варна, като целта е по-лесното придвижване в пиковите часове. 

От агенцията напомнят, че от 14.00 до 20.00 часа, в последния ден от великденските почивни дни, се забранява движението на камиони над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат разумно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не използват аварийните ленти по автомагистралните участъци за по-бързо придвижване. Рисковото и емоционално шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата, допълват от агенцията.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html