Тридневен Black Shopping fest дава старт на голямото коледно пазаруване във Varna Mall! От 23 до 25 ноември посетителите на търговския център ще могат да се възползват от ексклузивни цени в обектите на територията на търговския център, атрактивни промоции и отстъпки, маркирани с един и същи код – ИЗГОДНО!

New Yorker и Esprit ще предлагат колекциите си с отстъпки до 50%. Наполовина ще паднат и цените на ВСИЧКИ артикули в Puma през първия ден на акцията, а на 24 и 25 ноември почитателите на марката могат да се възползват до 30 на сто намаление на избрани артикули. Любимият на дамите бранд за бельо Triumph ще изкушава почитателките си с 30% намаление, също за всички изделия, предлагани в магазина във Varna Mall.

И през трите дни на „черния“ шопинг фест цените на Adidas за всички модели от есенно-зимната колекция ще бъдат намалени с 25 процента. Още един спортен бранд ще предложи рекордна отстъпка на целия си асортимент. Manchester United fan shoes - единственият в България представител на оригиналните кецове и обувки за феновете на прочутия клуб, ще зарадва последователите на Червените дяволи с цели 60% по-ниска цена.


До 70% намаление на предлаганите модни артикули очакват почитателите на Teodor, Massimo Zardi, Vogex и на детските линии на Kinderland и Carnival Kids. До 60% ще стигнат отстъпките в Exciusive, до 50 на сто - за колекциите на Fabrizia, за обувките, чантите и аксесорите на Tendenz, Paolo Botticelli и Pretty Fit. В „Хиполенд“ отстъпките ще варират между 50 и 15%.

В последния ноемврийски уикенд всички продукти в парфюмерия Beauty zone, авангардните колекции на оптики Leonardo и Opticlasa, елегантните бижута на Classic и Assos, козметика и хранителни добавки в аптека Subra и дрогерия Lilly също ще са на преференциални цени. Със специални оферти ще изненадат клиентите си във Varna Mall и магазините за техника – Techmart и Sharp, а за улеснение на посетителите, витрините на всички обекти, включени в Black Shopping fest, ще бъдат маркирани със специални стикери.

Книжарница Orange center пък призовава на 23 ноември да обърнем поглед към нуждаещите се. Кампанията е наречена Благотворителен петък, а 10% от стойността на всяка покупка, извършена през деня, ще бъдат дарени в полза на УНИЦЕФ.

* публикация

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html