Шефът на УС на ФК Спартак Борислав Георгиев-Бобъра изрази задоволство от завръщането на отбора в професионалния футбол и изрази надежда, че ще се справят с трудностите, които им предстоят, за да продължат спартаклии да се развиват в правилната посока.

Ето какво заяви Борислав Георгиев за „Петел”:

„Изключително съм щастлив, че се завърнахме в професионалния футбол. Спартак възкръсна от пепелта, тъй като преди една година и половина нямаше един футболист и бе на последно място в третия ешелон, а след една година и половина вече е във Втора лига.

Благодаря на всички за добре свършената работа. На членовете на УС, че изградиха добра организация на местно ниво, на Енгибар Енгибаров, че сглоби отбор, който да побеждава.

Всички ние в УС не сме на заплати и работим единствено за благото на клуба. Когато се наложи, даваме и лични средства. Правим го безкористно, от любов към Спартак.

Знам, че по-трудното предстои, защото във Втора лига ни трябва с пъти по-сериозен бюджет, а в момента ние продължаваме да сме на самоиздръжка.

Но продължаваме да търсим ежедневно начини, за да обезпечим клуба. До края на месеца подписваме с един спонсор, надявам се да намерим и друг. На този етап има наченки, има някакво раздвижване. Надявам се и спортните хора с възможности да погледнат към Спартак.

На първо време искаме да се утвърдим във Втора лига, а в перспектива да завършим изграждането на двата терена на „Локомотив”, както и да направим подобрения на третия с изкуствена трева. Когато се получи, наред с обновения ни стадион, Спартак ще е в Топ 5 на футболните клубове с най-добри бази у нас.”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html