Златен требъл направи състезателката на ПСК „Черно море“ Бояна Кирчева по време на силния международен турнир по плуване „ Спартак“ в Сандански . Организатор на надпреварата на 50-метровия басейн е ПК „ Вихрен “ . 



Опитната плувкиня на черноморци спечели три златни медала. Първият приз на Кирчева бе в дисциплината 100 м свободен стил, където тя спря хронометрите на 58,28 сек. В по-силната си дисциплина 200 м св. Стил , състезателката на треньора Никола Петров финишира с време 2:05,28 мин. Тя бе безапелационна и на 400 м свобден стил, заковавайки хронометрите на 4:31.61 мин. В Сандански талантливата варненка получи награда и за натрупан висок точков актив по таблицата на ФИНА.
738 плувци от шест държави си оспорваха призовите места в четвъртото издание на международния турнир „Спартак “. В Сандански плуваха освен представители на родното плуване, и състезатели от Република Северна Македония, Сърбия, Косово, Исландия и Гърция. Те бяха ситуирани в пет възрасти – от деветгодишни до мъже и жени.

Плувците с най-добри постижения по таблицата на ФИНА при най-големите бяха премирани с бонуси от по 300 лв. Техните подгласници  с по 160 лв, а третите получиха по 120 лв. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html