През октомври 2018 г. „Явор“ АД обяви началото на строежа на сграда „Младост“, която се намира в едноименния жилищен комплекс и в непосредствена близост до СОУ „Гео Милев“ и Медицински комплекс „Младост“. Тя е с РЗП 17 400 кв. м., от които 13 100 кв. м. – надземна и 4 300 кв. м. – подземна част. 

Допълнителните апартаменти ще са в резултат на преустройството на административната сграда и ще се намират в ъгловата секция на сградата като вход номер 4. Те ще бъдат разположени на 6 етажа, като всеки типов етаж ще се състои от 3 двустайни и 2 тристайни апартамента. На партера ще се предостави около 480 кв. м. търговска площ за продажба. Двустайните апартаменти са със ЗП 54 кв.м., 57 кв.м. и 66 кв.м., а тристайните – 88 кв.м.

Досега по проект сграда „Младост“ се състоеше от 122 апартамента, повечето от които са разпродадени. Остават само 8 свободни апартаменти за продажба, за които компанията предлага промоционални цени за клиентите с кредит.

„Явор“ АД разполага и с апартаменти за продажба в строящия се в момента жилищен комплекс „Азимут“. Освен това дружеството планира започването на мащабен проект в най-близко разположената до центъра част на кв. „Младост“. Той ще се отличава с единствения по размера си във Варна жилищен зелен парк с внушителната площ от 10 дка. Повече информация за него предстои в следващите седмици.

„Явор“ АД

0877632020

office2@yavorad.com

www.yavorad.com

*публикация
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html