Арсенал прави внушителна селекция през това лято, след като “артилеристите” вече привлякоха Кай Хаверц от Челси за 65 милиона паунда, Юриен Тимбер за 40 млн. и гвоздея в нея Деклан Райс за 105 млн. Цената на вече бившия халф на Уест Хам го превърна в рекорден трансфер на английски играч, но и на футболист в Премиър лийг. Бившият мениджър на тима Арсен Венгер определи селекцията като добра, а привличането на Райс като добра инвестиция. 

“Привличането на Райс е добра инвестици. Като цяло, лично аз смятам, че се направиха добри покупки, тъй като това са играчи, които от една страна са вече зрели, но в същото време са на по 23 - 24 години и са все още млади, така че могат да останат в тима за години напред. Сега обаче те ще бъдат под по-сериозен натиск след миналата година, но те научиха много и могат да покажат, че имат класата да се справят с напрежението. Арсенал сега е в добра финансова ситуация и купиха играчи, които те смятат, че могат да им спечелят първенството,” заяви Венгер.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages