Байерн (Мюнхен) и саудитския Ал-Насър са се разбрали за трансфера на Садио Мане, съобщават немските медии, както и Фабрицио Романо.

Сенегалецът ще премине в клуба на Кристиано Роналдо за трансферна сума от около 40 млн. евро. Той вече е уговорил и личните си условия и ще получава също около 40 млн. евро на година.

Очаква се в следващите дни да бъде изчистени последните подробности около документацията и Мане да премине задължителните медицински прегледи.

Sadio Mané to Al Nassr, here we go! Deal in place between the two clubs, Bayern have accepted the verbal proposal after advanced talks yesterday 🟡🔵🇸🇦

Paperwork to be checked on player side and then medical will be booked, deal will be done.

Fofana, Brozović, Telles… Mané ⭐️ pic.twitter.com/w0eZqFQxgD

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 28, 2023

Сенегалецът изигра 38 мача, в които вкара 12 гола и даде 6 асистенции за баварците през изминалия сезон. Той обаче се контузи неприятно преди Мондиала в Катар, като пропусна Световното, а след това изпитваше трудности при завръщането си. Освен това, той се сби със съотборника си Льорой Сане след загубата от Манчестър Сити с 0:3 в Шампионската лига.

Сега по всичко изглежда, че Мане ще заиграе за Ал-Насър, в чийто тим освен Кристиано Роналдо личат имената на новопривлечените през това лято Марсело Брозович, Секо Фофана и Алекс Телеш.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe