След драматичната загуба на Лудогорец вчера Шампионска лига продължава тази вечер с още осем двубоя.

От 17:00 българско време започва първият мач, който е в далечен Казахстан между тимовете на Астана и Динамо (Загреб). Хърватите прегазиха бившия отбор на Мъри Стоилов с 4:0 в първия мач преди седмица. Крайният изход от двубоя ще бъде интересен за българската публика от гледна точка на това, че отборът, който отпадне от “турнира на богатите” ще продължи европейската си кампания в Лига Европа, а там ще срещне именно Лудогорец.

Два часа по-късно азербайджанският шампион Карабах приема полския Ракув, който преди седмица взе крехък аванс след победата си с 3:2.

В 20:00 ще започне група от четири мача. В първия двубой Шериф ще пази минималния си аванс срещу Макаби (Хайфа), като същото важи и за ХИК, който ще гостува на Молде. Междувременно Хекен и Клаксвикар ще трябва да решат всичко тази вечер след нулевото равенство миналата седмица, а Сервет и Генк, които направиха равен 1:1 също ще излязат без нито един от тях да има преднина в общия резултат.

В 21:00 датският колос ФК Копенхаген, който взе аванс от 2:0 в първия мач, сега ще трябва да довърши работата си срещу Брейдаблик. Половин час по-късно пък Галатасарай и Жалгирис ще трябва да доведат нещата до край, след като преди седмица направиха равенство 2:2. Победителят от тази двойка ще играе срещу екзекутора на Лудогорец - Олимпия (Любляна).

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe