Килиан Мбапе ще бъде част от състава на Реал Мадрид за предстоящото гостуване на Лил в сряда в Шампионската лига, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо. Френският нападател получи травма в лявото бедро при победата над Алавес и първоначално се очакваше той да пропусне около три седмици от кампанията. Местните медии твърдяха, че капитанът на Франция също така няма да е на линия за двубоите на “петлите” с Израел и Белгия от Лигата на нациите през октомври.

🚨⚪️ Kylian Mbappé has been called up for Real Madrid’s game against Lille as he feels better after recent muscle injury.

Mbappé could be part of the game if the staff decide to give final green light, so he’d be returning ahead of schedule. pic.twitter.com/g94hJroGm8

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 30, 2024

Играчът вече се чувства по-добре и най-вероятно ще бъде част от състава на Реал Мадрид, който ще отпътува утре за родината на Мбапе. Играчът пропусна вчерашното дерби на Мадрид срещу Атлетико, завършило наравно 1:1. До момента Мбапе бе титуляр в девет мача на “лос бланкос” от началото на сезона, в които записа седем гола и една асистенция.

Следвай ни: