Хари Кейн е все по-отворен към идеята да подпише нов договор с Тотнъм, ако сделката с Байерн (Мюнхен) се провали през следващите дни, твърди “Ивнинг Стандарт”. Баварците и “шпорите” продължават да водят разговори за трансфер на капитана на Англия, но лондончани вече отхвърлиха две оферти за него и продължават да настояват, че по-скоро искат да го задържат на “Лондон Стейдиъм”.

Медията твърди, че самият Кейн е поставил началото на сезона като крайна точка на сагата около себе си и евентуално си оставане в Тотнъм. Футболистът е преценил, че би било нечестно към своите съотборници и новия мениджър на тима Анге Постекоглу да продължава подобна неяснота и шум в медиите, който би могъл да повлияе негативно на представянето на отбора. Именно в такава ситуация Кейн ще насочи вниманието си изцяло към развитието на Тотнъм под ръководството на новия наставник и при видимо развитие ще е склонен да сложи подписа си под нов контракт, тъй като и не желае да напусне като свободен агент, което би било финансов удар на лондончани.

Шефовете на Тотнъм и Даниел Леви от своя страна са готови да водят разговори с Байерн до края на трансферния прозорец.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages