ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Хари Кейн официално вече е футболист на Байерн. 30-годишният английски национал е подписал договор с продължителност до 30 юни 2027 г. Досегашният лидер на Тотнъм ще носи екипа с №9 при баварците.

Трансферът на Кейн на „Алианц Арена“ беше цяла сага, започнала след края на миналия сезон. Баварците дълго време не успяваха да се разберат с Тотнъм за трансферната сума. В крайна сметка двата клуба постигнаха споразумение в четвъртък и се очакваше в петък до обяд сделката да бъде финализирана.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Вчера сутринта обаче започна поредната драма. Хари Кейн получи нареждане да се върне в дома си докато пътуваше за летището, където да се качи на полета за Мюнхен. Оказа се, че президентът на Тотнъм Даниел Леви иска да предоговори част от условията по трансфера и затова сделката се забави.

Вчера късно след обяд Кейн все пак замина за Мюнхен, където до късно през нощта минаваше медицински прегледи.

 „Много съм щастлив да стана част от Байерн. Това е един от най-големите клубове в света. Винаги съм казвал, че искам кариерата ми да ме изведе на най-високите нива. Байерн е синоним на шампионски манталитет. Прекрасно е да стана част от клуба. Семейството ми получи невероятно посрещане през последните часове. Нямам търпение да заиграя за клуб с такава богата история“, заяви Хари Кейн.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!