Финалистът от миналия сезон Интер приема Ред Бул (Залцбург) в среща от третия кръг на група “D” на Шампионската лига. Мачът на “Джузепе Меаца” започва в 19:45 часа.

Домакините имат 4 точки в актива си, докато първенецът на Австрия е с една по-малко. В другата среща от групата по-късно днес Бенфика посреща Реал Сосиедад.

Треньорът на “нерадзурите” Симоне Индзаги е оставил на пейката ключови футболисти като Федерико Димарко, Николо Барела и Маркюс Тюрам, а шанс от първата минута получават Алексис Санчес, Карлос Аугусто и Давиде Фратези.

Le scelte del Mister per #InterSalisburgo ⚽
#ForzaInter #UCL pic.twitter.com/ri8snHnBi2

— Inter (@Inter) October 24, 2023

Гостите от Залцбург залагат на множество млади футболисти, като в атака излизат 19-годишният израелец Оскар Глох и 20-годишният хърватин Роко Шимич.

🔥 TEAM NEWS 🔥

🇭🇷 Sucic starts
👏 Ulmer in for Terzic
🔥 Simic up front#INTSAL | #UCL 🔴⚪ pic.twitter.com/5Hw5zQoG2n

— FC Red Bull Salzburg EN (@FCRBS_en) October 24, 2023

Съставите: 
ИНТЕР: Зомер, Павар, Де Фрай, Бастони, Дъмфрис, Фратези, Чалханоолу, Мхитарян, Аугусто, Алексис, Лаутаро 
РЕД БУЛ (ЗАЛЦБУРГ): Шлагер, Дедич, Соле, Павлович, Улмер, Гурна-Дуат, Кяергор, Сучич, Бидструп, Глох, Шимич

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние!  Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!